Graphic design

Kamer van Koophandel

Client: Kamer van koophandel/Brouhaha

Opdracht: Tijdens de landelijke campagne van de Kamer van koophandel werd er een ludieke actie opgezet. Een cadeautje van vier meter hoog, midden in het centrum van Rotterdam.  Creative Flavours verzorgde in opdracht van Brouhaha het inpakpapier en de illustratie.

Work: Visual design /Illustration

Faviana

Client: Faviana Natuursteen

About: Hoe profileer je een natuursteen importeur uit Portugal op een moderne en verfrissende manier in Nederland? Juist,… je belt Creative Flavours. Binnen no-time stond er een identiteit die zowel past bij de organisatie als de Nederlandse markt.

Work: Stationary Design/Graphic design/Photography

Kaatje Jans

Client: VB Vers

About: De succesvolle franchise formule van Kaatje Jans wilde haar imago op een ander level brengen. Naast de overheerlijke kazen werd het assortiment verder uitgebreid tot een volwaardige delicatesse verspecialist. Creative Flavours ontwierp een nieuw eigentijds logo, zonder hierbij de oude huisstijl volledig te negeren.

Work: Concept design/Stationary design/Package design/Branding

R-Choice

Client: Gemeente Roosendaal

About: CJG en het jongerenloket van de gemeente Roosendaal wilden de jongeren ondersteunen in de keuze om te gaan werken of door te leren. Een moeilijke beslissing voor velen, en daarom ontwierp Creative Flavours een campagne rondom de adviserende website om hen bij deze keuze te ondersteunen.

Work: Concept design/graphic Design/Art direction/Photography/Production

T8

Client: Talent 8

Work: Campaign/graphic design/presentation
 

Urban Angel

Client: Urban Angel

About: Voor deze groothandel in cosmetica en huidverzorging is begin 2011 de complete webshop ge-styled inclusief de huisstijl

Work Stationary design/website design/branding

Zinnig Opgeruimd

Client: Zinnig Opgeruimd

About Zinnig opgeruimd de coach in fysieke chaos was op zoek naar haar identiteit. En dat hebben we gerealisseerd.

Work: Stationary design/website

Beleef't in Roosendaal

Client: Gemeente Roosendaal

About:De roos van Roosendaal een stad met een eigen karakter.Voor het concept. Begin 2010 heeft de afdeling citymarketing de opdracht neergelegd om de stad een eigen logo met huisstijl te geven hiervoor is een design guideline ontworpen. Doel van de huisstijl is een eigen gezicht te geven waarin de bewoners van de regio zich zouden herkennen.

Work: Logo design/Stationary design/corporate identity/Presentation

Deserious

Client: Deserious

About: Creative Flavours heeft het kledingmerk Deserious geholpen om haar winterkledinglijn zomer 2011 te presenteren op beurzen en events.

Work: Graphic design

Desque

Client: Desque interieurconcepten

Work: Stationary Design

Dutchus

Client: Dutchus

About: Creative Flavours realiseerd diverse uitingen voor DutchUs een bedrijf wat distribueert een range van kleine handige producten. Hiervoor wordt komend jaar diverse communicatie middelen ingezet hier ziet u alvast een voorproefje.

Work: Concept design/art direction/Photography/website/social

 

 

Metrogids

Client: Gemeente Roosendaal 

About: Hoe leg je een nieuwe werknemer binnen de gemeente uit om projectmatig te werken? Gemeente Roosendaal streeft ernaar om iedere werknemer op dezelfde manier te laten werken. Hiervoor is een handleiding geschreven. Metrogids is de koersbepalende strategie geworden. bij welke halte moet je zijn?

Work: Concept/Strategy/Cocept design/Graphic design/Photograpy/ Art Direction

Pantera

Client: Pantera/Nelson scoort

About: Pantera is een asiel opvang voor katachtigen. Afgelopen zomer is er een nieuw park ontworpen voor deze prachtige dieren. Om iedereen te laten beleven hoe het is om dicht bij de dieren te zijn, hebben zij een concept ontwikkeld. Onder begeleiding is het mogelijk om de "poesjes" zelf eten te geven. 

Work: Concept design/Visual design

GDF

Client: Bald and balder & Brandspanking 

About Twee bureau's wilden voor het Graphic Design Festival van 2009 een pre-party organiseren voor alle vakbroeders. Binnen 2 weken was het feestje georganiseerd met een geweldige opkomst als fantastisch eindresultaat. Wat een leuk vak hebben we toch! :-) 

Work: Concept design/ organisation

^