Searching the identity that suits you

Op zoek naar iets onderscheidends. Iets wat een bedrijf of product laat opvallen en boven de concurrenten laat uitstijgen. Creative Flavours uit Breda maakt het! Hoe dan? In vier stappen, waar we hieronder kort meer over vertellen. Allemaal en altijd in goed overleg met onze opdrachtgever. We hebben het natuurlijk over de identiteit van uw onderneming. Dat is niet zomaar iets. Creative Flavours weet dat. De identiteit van een bedrijf is als de kleren die je ’s ochtends aantrekt. Ze moeten lekker zitten en je goed staan. Dan voel je je lekker bij wat je aan hebt. Dat is precies het gevoel waar Creative Flavours altijd naar op zoek is! En wel in deze volgorde:

 

Concept

Creative Flavours begint altijd – het klinkt logisch – met een idee. Wat is de sfeer die u zoekt? Wat past goed bij uw onderneming of merk? Een identiteit is een totale boodschap. Compleet met alle middelen die u wilt inzetten. Die willen we graag goed formuleren voordat we beginnen met een creatie.

 

Interact

Creative Flavours is geen groot bedrijf. Dat maakt uw communicatie met ons wel zo makkelijk. We werken graag één op één. Omdat we zo snel en zonder ruis resultaat kunnen boeken. Daarom bespreken we al onze voorstellen en voorbeelden altijd goed met u. Voordat we de laatste stap zetten richting uw nieuwe identiteit.

Create

Zodra we samen de identiteit en de sfeer hebben bepaald, gaat Creative Flavours verder. We maken een aantal voorbeelden, om de grenzen te kunnen bepalen. Die zoeken we namelijk graag op. Aan de hand van de voorbeelden die wij voor u maken, bepalen we de definitieve ‘kleur en pasvorm’.

 

Make

Het slotakkoord. Creative Flavours gaat precies dat maken wat we samen met u hebben bepaald. Het ontwerp en alle middelen. De kleding die u goed staat en past, zogezegd. Iets onderscheidends waar u vooraf zelf misschien niet aan had gedacht. Om merk of bedrijf die uitstraling te geven, die het nodig heeft.